Президент провів нараду з парламентськими фракціями - про що говорили

Президент провів нараду з парламентськими фракціями - про що говорили

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів нараду з представниками парламентських фракцій щодо необхідності ухвалення деяких законопроєктів.

Про це він повідомив під час відеозвернення 19 квітня, передає Укрінформ.

“Обговорили важливі проєкти рішень, які треба ухвалити найближчим часом. Депутатам запропоновано підтримати технічне рішення про продовження воєнного стану. Це необхідно для юридичного забезпечення оборони нашої держави та стабільної роботи всіх структур”, - сказав Зеленський.

Також, додав Зеленський, обговорили законопроєкт щодо процедури розміщення потужностей евакуйованих із зони бойових дій підприємств.

Ще один важливий законопроєкт, який потрібно ухвалити найближчим часом, стосується внесення змін до Кримінального процесуального кодексу. Це потрібно для співпраці з Міжнародним кримінальним судом у сфері розслідування воєнних злочинів рф, зазначив Президент.

Також він наголосив на необхідності ухвалення законопроєкту щодо врегулювання правового режиму на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також: Повоєнна відбудова і допомога Україні: Зеленський провів розмову з фон дер Ляєн

“Розмова була предметною. Я сподіваюся, що депутати достатньо швидко опрацюють ці законопроєкти”, - сказав Глава держави.

24 лютого розпочалося масштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-