Візит представника уряду США в Україну відбудеться без попередніх оголошень - Білий дім

Візит представника уряду США в Україну відбудеться без попередніх оголошень - Білий дім

Укрінформ
Президент США Джо Байден не планує їхати в Україну, однак Білий дім продовжує готувати візит високопосадовця адміністрації до цієї країни, який відбудеться без попередніх оголошень.

Про це заявила в понеділок у Вашингтоні речниця Білого дому Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Тут нічого не змінилося… Наразі немає планів поїздки президента (в Україну – ред.)», - зауважила представниця адміністрації США.

Вона зазначила, що про візит іншого високопосадовця США в Україну не повідомлятиметься заздалегідь із міркувань безпеки.

Водночас Псакі підкреслила, що адміністрація Сполучених Штатів «продовжує зосереджуватися на тому, щоб забезпечувати Україну, український уряд, українських лідерів історичним обсягом оборонної допомоги».

Читайте також: Зеленський закликав Байдена визнати росію державою-спонсором тероризму

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю CNN, яке вийшло в неділю, висловив переконання, що президентам Байдену й Макрону варто відвідати Київ й побачити на власні очі те, що відбувається в Україні.

Раніше Білий дім заявляв, що не готує візит президента Джо Байдена в Україну, натомість розглядає можливість відвідин Києва високопоставленим представником адміністрації США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-