Данілов – про обмін Медведчука: Якщо це і відбудеться, то за участі третьої сторони

Данілов – про обмін Медведчука: Якщо це і відбудеться, то за участі третьої сторони

Укрінформ
Якщо обмін Віктора Медведчука і відбудеться, то за участі третьої сторони.

Про це в ефірі телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Не вважайте нас такими людьми, які будуть дозволяти собі "і кума отримати", і знищити Маріуполь. Ми свідомі того, з ким ми маємо справу і ви чули те, що сказав наш президент ( в інтерв'ю CNN - ред.) - довіри немає. І якщо це буде відбуватися (обмін Віктора Медведчука - ред.), це буде відбуватися, можливо, за посередництва третьої сторони, для того щоб всі розуміли, що всі виконують свої домовленості, які беруть на себе", - сказав Данілов.

Він нагадав, що російська сторона, навіть якщо і бере на себе якісь зобов'язання, то забуває їх.

Читайте також: росТБ показало британських полонених, які «просять» обміняти їх на Медведчука

"І це є великою трагедією саме для них. Вони завели себе в таку пастку, коли вже їм ніхто не довіряє. І на сьогодні маємо таку ситуацію, що якщо це буде відбуватися, це питання буде ретельно спочатку відпрацьовано. Але треба спочатку дочекатися, чи потрібен Медведчук взагалі путіну. Відповідь, як ви знаєте, на це питання не отримали", - сказав Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, затриманий СБУ нардеп Віктор Медведчук звернувся до Президента України та президента рф із пропозицією обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.

СБУ затримала Медведчука 12 квітня. фсб рф намагалася вивезти нардепа-втікача спочатку до Придністров’я, а згодом – до москви. СБУ затримала його на виїзді з Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-