Єрмак пояснив, чому проти порівнянь Маріуполя зі Сталінградом

Єрмак пояснив, чому проти порівнянь Маріуполя зі Сталінградом

Укрінформ
російська федерація не переможе на Донбасі, бо Україна не відступить і не поступиться суверенітетом та територіальною цілісністю.

Про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

Він констатував, що Збройні сил України не дають російським військам окупувати всю територію Донецької та Луганської областей, тому кремль продовжує тактику терору.

"Вони обстрілюють житлові будинки Сєвєродонецька, вбили мирних людей на вокзалі Краматорська. Вони хочуть знищити людей разом з містами, але ця тактика не спрацює. росія зламає зуби. Їх багато, як саранчі, але вони не переможуть на Донбасі. Україна не відступить і не поступиться суверенітетом та територіальною цілісністю", – зазначив Єрмак.

Читайте також: Крематорії та жорстокі бої: радник мера Маріуполя розповів, що відбувається у місті

Водночас він висловив невдоволення тим, що катастрофічну ситуацію в українському Маріуполі порівнюють із російським Сталінградом.

Керівник ОП наголосив, що агресія рф проти України, злочини проти мирних людей, геноцид – унікальні для світу.

"Не буде ніякого "нашого Сталінграду", а після перемоги буде Маріуполь, Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка… Буде пам‘ять про українські жертви, буде наша історична пам‘ять, яку ми не дамо розмити такими порівняннями", – підкреслив Єрмак, додавши, що свідчення про воєнні злочини росії буде передано в Гаагу.

Читайте також: Не можна виключати, що Київ та Одеса будуть напрямками наступних атак росії - Денисенко

Як повідомляв Укрінформ, українська влада очікує, що найближчими днями ворожі війська російської федерації зосередять свої бойові сили на Донбасі.

24 лютого президент російської федерації володимир путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-