Ця війна об’єднала Україну з Європейським Союзом – Зеленський

Ця війна об’єднала Україну з Європейським Союзом – Зеленський

Укрінформ
Війна, яку розв'язала росія, об’єднала нашу країну, наш народ з Європейським Союзом.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час спільного брифінгу з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн та Високим представником Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозепом Боррелем, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нас атмосфера розмови, атмосфера діалогу з Європейським Союзом. Я вважаю, найкраща, яка була за багато років. На жаль, я повинен констатувати, що це через війну. Війна об’єднала як Україну повністю, так і наш народ з владою. Тому Україна така міцна. І так само я вважаю, що ця війна принесла багато жертв. Навколо цього, для захисту України та українців, я вважаю, що ця війна об'єднала і Європейський Союз, у цілому світ», - сказав Зеленський.

Читайте також: ЄС збільшить військову допомогу Україні на 500 млн євро – Боррель

Він зазначив, що нині Україна та ЄС мають обговорити ще багато питань та знайти на них спільні відповіді.

"Найголовніше зараз – бути об'єднаними", - сказав Глава держави.

За його словами, навіть коли лідери тих чи інших країн трохи гальмують ті чи інші процеси, ми бачимо, "як люди, які виходять на вулиці, на площі всіх міст <...> об'єднані заради України та на підтримку України".

Читайте також: Україна сподівається отримати статус кандидата на саміті лідерів ЄС у червні

Як повідомлялося, зустріч Зеленського з Урсулою фон дер Ляєн та Жозепом Боррелем відбулася у Києві. Вони 8 квітня прибули з візитом до України.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-