Поки вздовж кордону з рф не буде стіни, ми не почуватимемося в безпеці - голова Сумської ОВА

Поки вздовж кордону з рф не буде стіни, ми не почуватимемося в безпеці - голова Сумської ОВА

Укрінформ
Поки вздовж всього кордону з росією не буде споруджено високу фортифікаційну стіну, українці не зможуть почуватися в безпеці.

Таку думку висловив під час телемарафону голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає кореспондент Укрінформу.

"Поки ми не збудуємо стіну, і це має бути справжня фортифікаційна споруда, вздовж усього кордону України з мордором, то ми ніколи не будемо почуватися в безпеці, особливо прикордонні регіони. Як і країна в цілому", - переконаний керівник Сумської ОВА.

Читайте також: Ворог збирає сили для наступу: аеродром у Придністров'ї готують до прийому літаків

Таку думку він висловив і в інтерв'ю Liga.net, зауваживши, що це мала б бути п'ятиметрова стін - "як заввишки, так завширшки". Також, на його перконання, треба будувати лінію оборони. Це мають бути стаціонарні фортифікаційні споруди, опорні пункти.

"І вся лінія кордону з Росією має бути захищена не тільки стіною, тут повинні постійно бути військові", – зазначив Живицький.

Читайте також: Війська рф найбільше вбили тих людей, яких прийшли «захищати» - Зеленський

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-