Данілов пригрозив зрадникам миттєвою відповіддю від держави

Данілов пригрозив зрадникам миттєвою відповіддю від держави

Укрінформ
Депутату ізюмської міськради від ОПЗЖ Анатолію Фомичевському, який провів до міста Ізюм російських загарбників, загрожує 111 стаття Кримінального кодексу України — державна зрада, відповідно таких людей будуть затримувати.

Про це під час телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає Укрінформ.

“Пану загрожує 111 стаття — державна зрада. Більше того, відбуватиметься затримання таких людей. Коли триває війна, то при затриманні бувають різні речі. Не хочу нікого лякати, але хочу всім пояснити: якщо ви допомагаєте ворогу, наша держава має змогу відповідь вам надати миттєво. І це вже було неодноразово доведено”, - сказав Данілов.

Він пояснив, що зараз країна живе за законами воєнного часу.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на начальника відділу Ізюмської міськради Максима Стрельника, 26 березня 2022 р. почали надходити дані про те, що в Ізюм почали заходити російські окупанти. Як виявилося, вони не просто зайшли в місто, а їх провів і показав їм незахищену дорогу до Ізюма, державний зрадник - Анатолій Фомичевський.

З 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Весь український народ повстав на боротьбу з ворогом і дає йому гідну відсіч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-