Не може бути в Європі філіалів росії: Зеленський закликав не слухати виправдання Угорщини

Не може бути в Європі філіалів росії: Зеленський закликав не слухати виправдання Угорщини

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав Європейський Союз унеможливити будь-яку допомогу росії в зароблянні грошей у Європі та припинити слухати «виправдання» Угорщини.

Про це глава Української держави зазначив у відеозверненні до парламенту Данії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Закликаю вас на рівні Європейського Союзу піднімати питання про солідарність в захисті свободи, людяності! Не може бути в Європі філіалів росії, які розколюють ЄС зсередини, які намагаються допомогти росії заробити якнайбільше грошей навіть зараз», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Глави оборони «Вишеградської групи» не зустрінуться через позицію Угорщини щодо України

Президент підкреслив, що всім відомо, хто в ЄС «протистоїть людяності й здоровому глузду», не робить взагалі нічого, щоб допомогти встановити мир в Україні.

«Це повинно припинитися, і Європа має перестати слухати будь-які виправдання від офіційного Будапешта», - заявив глава держави.

24 лютого президент росії путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, ракет та авіабомб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-