Зеленський анонсував нові санкції проти рф та подальшу допомогу Україні

Зеленський анонсував нові санкції проти рф та подальшу допомогу Україні

Укрінформ
Україна з повною енергією працюватиме на всіх міжнародних майданчиках, зокрема на запланованих цього тижня самітах G7, НАТО і ЄС, де очікуються рішення про нові пакети санкцій проти росії.

На цьому Президент Володимир Зеленський наголосив у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього тижня три важливі саміти: "Великої сімки", НАТО і ЄС. Нові пакети санкцій, нова допомога. Будемо працювати, будемо боротися, як тільки ми можемо. До останнього. Хоробро й відкрито. На всіх цих майданчиках із повною енергією. На результат. З усіма нашими силами. І не втомимось. Відпочинемо, коли переможемо, а це точно буде", – наголосив Президент.

Він також подякував усім міжнародним посередникам, які борються за Україну, за Європу, за правду: "Які доносять у Москву реальну картину. Чесну. І спонукають дивитися реалістично. На те, що відбувається в боях. І на те, що світ не зупиниться у захисті правди. Нашої правди".

24 лютого рф розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-