Заяви європейських політиків про відмову закрити небо заохочує рф до убивств в Україні - Подоляк

Заяви європейських політиків про відмову закрити небо заохочує рф до убивств в Україні - Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк закликав європейських політиків утриматися від заяв про відмову НАТО в запровадженні безпольотної зони, аби не заохочувати російську федерацію до масових вбивств в Українській державі.

Відповідний заклик він висловив у Твітері у відповідь на заяву міністра оборони Німеччини Крістіни Ламбрехт, передає Укрінформ.

"Німецький міністр Крістіна Ламбрехт знову сказала, що НАТО не втрутиться у конфлікт і не створить безпольотну зону над Україною. Вбивчо. Кожна така заява європейських політиків заохочує рф до масових убивств в Україні. Не хочете називати війну війною і боїтеся Путіна, то хоч не робіть провокаційних заяв", – зазначив Подоляк.

Раніше міністр оборони Німеччини Крістіна Ламбрехт заявила, що НАТО не запроваджуватиме безпольотну зону над Україною.

24 лютого 2022 року президент російської федерації путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Збройні сили України, підрозділи територіальної оброни та весь народ України встали на боротьбу проти загарбників та завдають суттєвих втрат російським силам вторгнення.

Президент України Володимир Зеленський 15 березня заявив: Україна розуміє, що не є членом НАТО, тому потребує надійних безпекових гарантій і сподівається на співпрацю з партнерами, які готові допомагати у протистоянні військовій агресії з боку російської федерації.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що Україна має намір завершити війну з російською федерацією утворенням нової міжнародної безпекової коаліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-