Міністр оборони Британії розповів про дзвінок самозванця від імені «прем’єра України»

Міністр оборони Британії розповів про дзвінок самозванця від імені «прем’єра України»

Укрінформ
Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес повідомив, що йому зателефонував чоловік, який видавав себе за прем’єр-міністра України.

Про це Воллес написав у Tвітері, передає Укрінформ.

«Сьогодні самозванець, який назвався прем’єр-міністром України, намагався поговорити зі мною. Він поставив кілька оманливих запитань, і у мене виникли підозри, тож я поклав слухавку», - написав міністр.

За його словами, ніяка російська дезінформація, спотворення фактів та брудні трюки не зможуть відвернути увагу від порушень росією прав людини та незаконного вторгнення в Україну.

Воллес додав, що це була «відчайдушна спроба».

Раніше міністр оборони Олексій Резніков закликав іноземних партнерів та постачальників озброєння, амуніції та іншої продукції, необхідної Збройним силам України, бути пильними і уточнювати повноваження "уповноважених осіб" в посольствах та апаратах військових аташе України, аби це не потрапило до мародерів.

Як повідомлялося, російський президент путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-