Зеленський розповів прем'єрам Польщі, Чехії та Словенії про війну, яку веде рф

Зеленський розповів прем'єрам Польщі, Чехії та Словенії про війну, яку веде рф

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на зустрічі в Києві розповів прем’єр-міністрам Польщі, Чехії та Словенії Матеушу Моравецькому, Петру Фіалі та Янезу Янша про російську агресію та загальну безпекову ситуацію в країні.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Що стосується зброї. Така ситуація, яка у нас зараз є, небезпечна. В цілому в країні небезпечно. Ми вам низько вклоняємося (за візит - ред). Ми сьогодні, наприклад, мали обстріли декількох житлових масивів Києва. Вони стріляють по всіх територіях, по західній Україні, по Львівській області», - сказав Зеленський.

Він розповів іноземним представникам про те, що, ймовірно, росіяни вважали, що люди їх зустрінуть із короваєм. «Що відсоток населення буде їх підтримати, так їм здавалося», - сказав Глава держави.

Президент також повідомив про те, що в Україні серед російських військ є представники інших країн. «Вони розмовляють мовою, нам не зрозумілою. Тобто вони чи з Сирії, чи ще звідкись їх звозять", - додав він.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль раніше повідомив про те, що прем’єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії Матеуш Моравецький, Петр Фіала та Янез Янша у Києві обговорюють з керівництвом України подальшу підтримку нашої держави.

Як повідомлялось, до України 15 березня прибули прем'єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії. Це перший візит міжнародних гостей такого рівня до Києва після початку збройної агресії росії проти України.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-