Кулеба – Заходу: Допомога Україні здолати путіна відверне більшу війну

Кулеба – Заходу: Допомога Україні здолати путіна відверне більшу війну

Укрінформ
Допомога Україні у війні з росією шляхом застосування жорсткіших санкцій проти рф та постачання необхідних озброєнь відверне більшу війну.

Як передає Укрінформ, про це заявив у Твіттері міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у відповідь на побоювання західних партнерів.

«Тим за кордоном, хто боїться бути «втягнутим у Третю світову війну». Україна успішно відбивається. Нам потрібно, щоб ви допомогли нам боротися. Забезпечте нас усією необхідною зброєю. Застосуйте більше санкцій проти Росії та повністю ізолюйте її. Допоможіть Україні змусити путіна зазнати невдачі, і ви відвернете більшу війну», - написав він.

Як повідомлялося, країни Заходу відмовляються вводити безпольотну зону над Україною. Захід побоюється, що це спричинить пряму війну НАТО з Росією.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-