Україна все чіткіше бачить підтримку прискореної процедури вступу в Євросоюз – ОП

Україна все чіткіше бачить підтримку прискореної процедури вступу в Євросоюз – ОП

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський продовжує вести міжнародні розмови щодо невідкладних конкретних результатів для української армії, стійкості економіки, вирішення стратегічних геополітичних питань.

Про це написав заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Протягом доби проводилися і далі тривають міжнародні розмови глави держави В.Зеленського. Президента воюючої держави. Всі вони спрямовані на невідкладне досягнення конкретних результатів для української армії, для стійкості нашої економіки, вирішення стратегічних геополітичних питань», - зазначив Сибіга.

За його словами, у розмовах всі партнери висловлюють захоплення міцністю української армії, незламністю нашого народу, діями Верховного Головнокомандувача.

Заступник керівника ОП також підкреслив, що Україна має повну підтримку світової антивоєнної коаліції й отримує значні обсяги допомоги для посилення обороноспроможності.

«Ми все чіткіше бачимо підтримку у визначенні Україні особливої прискореної процедури для набуття членства в ЄС», - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-