Туреччина робитиме все можливе для безпеки кожного в Україні - Ердоган

Туреччина робитиме все можливе для безпеки кожного в Україні - Ердоган

Укрінформ
Туреччина готова зробити все можливе для безпеки кожного, хто перебуває в Україні, яка зазнала нападу з боку РФ.

Про це президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган сказав за результатами засідання Ради безпеки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми зробимо все, щоб гарантувати безпеку кожного в Україні. Ми знову закликаємо до вирішення проблем між Росією та Україною, з якими у нас глибокі дружні відносини, шляхом діалогу. Я також сказав Президенту Зеленському, що Туреччина підтримує боротьбу за захист територіальної цілісності України», - зазначив Ердоган.

Він засудив розпочату Росією військову операцію проти України, заявивши, що це «суперечить міжнародному праву, є важким ударом по миру та стабільності».

Раніше МЗС Туреччини закликало Російську Федерацію якнайшвидше припинити агресію та запевнило у підтримці політичної єдності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Як повідомляв Укрінформ, глава держави-агресора Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції" на Донбасі. Близько 4-ї ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-