Данілов поїхав на зустріч до Зеленського з форуму про розвиток громад

Данілов поїхав на зустріч до Зеленського з форуму про розвиток громад

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, які брали участь у Національному форумі "Безпечні та спроможні громади майбутнього", поїхали на зустріч із главою держави Володимиром Зеленським, яка має розпочатися об 11 годині.

Про це Данілов повідомив під час форуму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я перепрошую, ми до Президента із Кирилом (Тимошенком - ред.) на 11 годину на зустріч, але після зустрічі ми обов'язково повернемося”, - сказав секретар РНБО.

Національний форум "Безпечні та спроможні громади майбутнього" організували Апарат Ради національної безпеки і оборони України та Асоціація малих міст України.

Читайте також: Данілов - Росії: Дайте нам спокій, ми самі розберемося на території нашої країни

Учасники заходу обговорюватимуть питання щодо виконання рішення РНБО від 15 квітня 2021 року "Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади", введеного в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року №180/2021. Йтиметься також про сучасні інструменти та ефективні рішення для розвитку громад. Важливою темою Форуму також є безпека громад у частині розбудови територіальної оборони. Присутні обговорюватимуть практичні кроки з реалізації Закону "Про основи національного спротиву" на державному рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-