На годині запитань до уряду в Раді чекають Шмигаля, Резнікова та Марченка

На годині запитань до уряду в Раді чекають Шмигаля, Резнікова та Марченка

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні Верховної Ради в п’ятницю, 18 лютого, під час години запитань до уряду заслухають доповіді Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністра оборони Олексія Резнікова та міністра фінансів Сергія Марченка.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на порядок денний, оприлюднений на сайті парламенту.

Так, Прем'єр-міністр Шмигаль має поінформувати парламентаріїв щодо стану енергетичної безпеки України; міністр фінансів Марченко – щодо забезпечення фінансовими ресурсами питань, які потребують нагального вирішення; міністр оборони Резніков – щодо ситуації на українських кордонах, її деескалації та про стан комплектування Сил територіальної оборони.

Година запитань до уряду триватиме з 10:00 до 12:00.

Після цього народні депутати мають намір ратифікувати низку міжнародних документів. Крім того, до розгляду в першому читанні заплановано законопроєкти "Про внесення змін до деяких законів України щодо певних питань управління майном для потреб Збройних сил України" (№5801), "Про внесення змін до статті 40 Закону України "Про автомобільний транспорт" (щодо заборони акустичного насильства)" (№3006), "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження з пестицидами і агрохімікатами".

Читайте також: Рада ухвалила закон про легалізацію криптовалюти з пропозиціями Президента

У другому читанні парламентарії мають намір проголосувати за проєкти законів "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб" (№5542-1), "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей" (№2713-Д).

О 13:00 має розпочатися оголошення депутатських запитів, а потім рубрика різне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-