Визнання «Л/ДНР» Держдумою Росії: Ткаченко анонсував узгоджену заяву України

Визнання «Л/ДНР» Держдумою Росії: Ткаченко анонсував узгоджену заяву України

Укрінформ
Найближчим часом влада України оприлюднить узгоджену заяву щодо рішення Держдуми Росії про заклик до Путіна визнати так звані «ДНР/ЛНР».

Про це під час брифінгу в Укрінформі на тему: "Щодо ролі ЗМІ в інформаційній протидії РФ" повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, відповідаючи на запитання щодо прийняття звернення Держдуми визнати «Д/ЛНР».

«Найближчим часом вийде узгоджена заява стосовно реакції на ситуацію з прийняттям Думою цієї постанови. Будемо працювати швидко», - повідомив міністр.

Стосовно постанови Верховної Ради про визнання «Д/ЛНР» терористичним організаціями, Ткаченко відзначив, що це лише підсилить формулювання «російська окупаційна влада», якою зазвичай користувались до сьогодні.

Читайте також: Рада закликає світ не визнавати «незалежність» самопроголошених «Л/ДНР»

Як повідомлялося, Державна дума РФ у вівторок проголосувала за те, щоб надіслати звернення президентові Росії Володимиру Путіну з проханням визнати так звані "Д/ЛНР".

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив сьогодні, що винесення питання у Росії про визнання окупаційних структур в ОРДЛО є кроком до руйнування Мінських домовленостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-