На годині запитань до уряду в Раді чекають Шмигаля, Марченка та Резнікова

На годині запитань до уряду в Раді чекають Шмигаля, Марченка та Резнікова

Укрінформ
Народні депутати запрошують на годину запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 18 лютого, Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністра фінансів Сергія Марченка та міністра оборони Олексія Резнікова.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук поінформував під час засідання погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не буде заперечень, якщо ми отримаємо інформацію від міністра фінансів і міністра оборони і, мабуть, Прем‘єр-міністра щодо забезпечення фінансовими ресурсами питань, які потребують нагального вирішення, а також питань обороноздатності країни?", - запитав спікер парламенту.

Відповідну пропозицію одноголосно підтримали присутні на погоджувальній раді народні депутати.

Стефанчук зазначив, що година запитань до уряду в п'ятницю проходитиме у форматі – по 20 хвилин для трьох доповідей, 21 хвилина для запитань від представників депутатських фракцій і груп, 30 хвилин для запитання до уряду. "Це буде фактично дві години запитань до уряду, як це було минулого тижня, тому що ситуація така, що ми маємо тримати комунікацію з урядом і отримувати нагальну інформацію", – додав Голова ВР.

Читайте також: Рада готує звернення до міжнародної спільноти через ескалацію з боку РФ

Як повідомлялося, під час години запитань до уряду у Верховній Раді 28 січня виступили Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр оборони Олексій Резніков, міністр охорони здоров‘я Віктор Ляшко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-