Рада готує звернення до міжнародної спільноти через ескалацію з боку РФ

Рада готує звернення до міжнародної спільноти через ескалацію з боку РФ

Укрінформ
Керівництво Верховної Ради України незабаром зареєструє проєкт постанови щодо звернення до міжнародної спільноти через ескалацію з боку Російської Федерації.

Про це Голова ВРУ Руслан Стефанчук повідомив під час засідання Погоджувальної ради, передає кореспондент Укрінформу.

«Найближчим часом буде зареєстрована та підписана ініціаторами постанова Верховної Ради України за авторства керівництва парламенту про звернення Верховної Ради України до Організації Об‘єднаних Націй, Європейського парламенту, парламентської асамблеї Ради Європи, парламентської асамблеї ОБСЄ, парламентської асамблеї НАТО, урядів і парламентів усього світу у зв‘язку з ескалацією Росії, безпекової ситуації в Україні», – зазначив він.

Стефанчук закликав народних депутатів включити відповідний проєкт до порядку денного пленарного тижня для оперативного розгляду в залі. Окрім цього, спікер українського парламенту звернувся до профільного комітету з метою розглянути документ найближчим часом після реєстрації.

Читайте також: Байден запевнив Зеленського у миттєвій та рішучій реакції на агресію РФ

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня Верховна Рада звернулася до міжнародної спільноти щодо неприйнятності військового шантажу Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-