«Слуга народу»: Ситуація контролюється, спокій – наша головна зброя

«Слуга народу»: Ситуація контролюється, спокій – наша головна зброя

Заява
Укрінформ
Україна має найбільш потужну армію за увесь час від 2014 року та найбільшу коаліцію партнерів на нашу підтримку за увесь час незалежності. Влада зробила все, щоб проросійські сили в Україні мали найменше можливостей за увесь час незалежності.

Таку заяву фракції «Слуга народу» оприлюднила в Телеграмі речниця фракції «СН» Юлія Палійчук, передає Укрінформ.

«Ситуація контролюється нашою армією на чолі з верховним головнокомандувачем Володимиром Зеленським, розвідкою, дипломатами, а також – нашими партнерами. В режимі 24/7 ми маємо постійну координацію з усіма провідними державами світу. Такого єднання провідних демократій не було вже десятки років.

Народні депутати готові у будь-який момент зібратися на засідання парламенту для ухвалення важливих рішень для захисту країни та посилення її обороноздатності. Впевнені, що у Верховної Ради вистачить для цього голосів.

Зараз звучать вже далеко не вперше за останні пів року «оголошення» про початок ширшого вторгнення. Чи довіряти цьому? Ніхто не може передбачати майбутнє. Але всі ми знаємо, що український народ буде чинити спротив, а отже, це не можуть не усвідомлювати в Росії. Ми маємо не тільки Збройні сили, але й сотні тисяч ветеранів, а також мільйони інших громадян, які не стануть терпіти жодного поневолення. Саме на це і треба орієнтуватись, а не на постійне оновлення панічних новин з посиланням на анонімне джерело на сайтах чи в соцмережах. Тим більше, що майже всі такі новини згодом спростовуються», - йдеться у заяві.

Також у фракції «СН» закликали зберігати спокій і на своєму рівні робити те, що залежить від кожного, аби ми всі разом ставали сильнішими.

Читайте також: «ЄС» та «Голос» вимагають негайно скликати Раду через загрозу російського вторгнення

Як повідомлялося, Росія продовжує стягувати військові сили до кордонів України, в окупований Крим, Білорусь та в Чорне й Азовське моря. Західні політики вважають вторгненням РФ імовірним вже найближчими днями. При цьому Москва звинуватила західні країни та ЗМІ в поширенні «безпрецедентної кампанії дезінформації» про можливе вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-