Шмигаль назвав досягнення учорашньої зустрічі радників «Норманді»

Шмигаль назвав досягнення учорашньої зустрічі радників «Норманді»

Укрінформ
Підтвердження необхідності виконання Мінських угод усіма сторонами під час зустрічі політичних радників лідерів країн Нормандського формату є добрим досягненням.

Таку думку висловив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, відповідаючи на запитання журналістів під час поїздки на Луганщину, передає кореспондент Укрінформу.

"Всі радники лідерів (країн - ред.) Нормандського формату підтвердили продовження всеосяжного припинення вогню... Ми бачимо, що російська сторона все ще не хоче рухатися назустріч, щоб домовлятись, але підтвердження виконання Мінських домовленостей з усіх сторін, це також добре досягнення, яке є на сьогоднішньому етапі переговорів", - сказав Шмигаль.

Він додав, що зустріч політичних радників лідерів країн Нормандського формату, яка відбулася 10 лютого, і домовленості щодо подальших зустрічей є важливими та свідчать про активізацію перемовин.

Читайте також: Єрмак розраховує, що зустрічі «нормандських» радників будуть частими

Як повідомлялося, 10 лютого в Берліні відбулося засідання політичних радників лідерів країн Нормандського формату - України, Франції, Німеччини, Росії. Усі учасники зустрічі підтвердили необхідність виконання Мінських домовленостей.

11 лютого Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і Прем’єр-міністр Литовської Республіки Інгріда Шимоніте відвідують Луганську область.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-