Обрали виконавчу директорку Офісу реформ Кабміну

Обрали виконавчу директорку Офісу реформ Кабміну

Укрінформ
Виконавчим директором Офісу реформ Кабінету Міністрів України за результатами конкурсного відбору обрано Тетяну Ковтун.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс реформ КМУ.

Як ідеться у повідомленні, Ковтун має практичний досвід у сфері належного врядування, реформування публічної адміністрації та державної служби, законотворчої роботи, управління проєктами та координації міжнародної технічної допомоги. Вона має понад 15 років професійного досвіду, зокрема на державній службі та у Представництві Європейського Союзу в Україні.

“Використовуючи як міжнародну експертизу, так і досвід українських фахівців, Офіс реформ допомагає уряду України у розробці та втіленні важливих для країни перетворень. Я дякую за плідну роботу Антону Ященку і вітаю нового виконавчого директора Тетяну Ковтун. Попереду у нас складні завдання і багато роботи”, - підкреслив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Читайте також: В уряді оголосили конкурс на посаду Виконавчого директора Офісу реформ

Ященко, який працював виконавчим директором Офісу реформ з 2016 року і доклав значних зусиль до впровадження пріоритетних реформ уряду, прийняв рішення продовжити свій професійний розвиток в іншій сфері, ідеться в повідомленні.

Конкурс на посаду виконавчого директора Офісу реформ був оголошений в жовтні минулого року. Відбір здійснювала комісія у складі представників КМУ, Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Представництва ЄС в Україні, із залученням професійних рекрутерів консалтингової компанії Odgers Berndtson Ukraine.

“Вітаю Тетяну Ковтун з обранням на посаду виконавчого директора і сподіваюсь на подальшу ефективну співпрацю, зокрема в сфері реалізації реформи державного управління та інших надважливих секторальних реформ. Також хотів би висловити слова подяки Антону Ященку за ефективну роботу і впровадження численних успішних проєктів з реформування України”, - зазначив директор ЄБРР в країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне.

Як повідомлялось, Офіс реформ КМУ - це консультативно-дорадчий орган, який надає комплексну підтримку Кабінету Міністрів, супроводжуючи реформи від аналізу проблеми і розробки ідеї та механізму її впровадження до моніторингу ефективності та комунікації змін. Офіс реформ координується Прем’єр-міністром України.

Офіс реформ КМУ є частиною програми “Українська архітектура реформ”, яка фінансується з Багатостороннього донорського фонду стабілізації та сталого розвитку України (MDA), що керується ЄБРР. Учасниками Фонду є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-