В уряді оголосили конкурс на посаду Виконавчого директора Офісу реформ

В уряді оголосили конкурс на посаду Виконавчого директора Офісу реформ

Укрінформ
У Кабінеті Міністрів оголосили конкурсний відбір на посаду Виконавчого директора урядового Офісу реформ.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Урядовий портал.

"Ми шукаємо висококваліфікованого фахівця на посаду Виконавчого директора Офісу реформ КМУ. Виконавчий директор Офісу реформ підпорядковуватиметься Прем’єр-міністру України. Вказаний фахівець забезпечуватиме надання адресної технічної підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України та визначеним міністерствам і відомствам", - йдеться у повідомленні.

Виконавчий директор Офісу реформ працюватиме за консультаційним контрактом. Рівень оплати праці є конкурентним та визначається індивідуально на основі оцінки знань, компетенцій та професійного досвіду кандидата. Виконавчий директор Офісу не є державним службовцем.

До участі у конкурсному відборі допускаються тільки громадяни України.

Читайте також: Державний Прапор, газ та інше - що планує розглянути Кабмін

Кандидатам необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, професійну рекомендацію, резюме та два додаткові контакти рекомендодавців на адресу Liudmyla.Khoptiana@odgersberndtson.com до 23:59 (GMT+3) 7 листопада 2021 р. Усі документи мають бути заповнені англійською мовою.

В уряді також зауважують, що Офіс реформ Кабінету Міністрів України – це консультативно-дорадчий орган, що допомагає уряду України у розробці та втіленні пріоритетних для країни реформ. Використовуючи міжнародну експертизу та широкий галузевий досвід наших фахівців, Офіс надає комплексну підтримку Кабінету Міністрів, супроводжуючи реформи від аналізу проблеми і розробки ідеї та механізму її впровадження до моніторингу ефективності та комунікації змін. Функції, права та обов'язки Офісу врегульовані постановою Кабінету Міністрів від 11 жовтня 2016 р. № 768.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-