Жодних передумов для проведення зустрічі радників «Норманді» не висувалось - Єрмак

Жодних передумов для проведення зустрічі радників «Норманді» не висувалось - Єрмак

Укрінформ
Усі політичні радники лідерів країн "Нормандського формату" - України, Франції, Німеччини та Росії - підтвердили свою участь у зустрічі 26 січня в Парижі.

Жодні передумови для проведення зустрічі не висувалися, заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у програмі "Свобода слова" на ICTV, повідомляє Укрінформ.

"Українська делегація вирушає післязавтра до Парижа, де відбудеться зустріч політичних радників "Нормандського формату"", - сказав він і додав, що усі представники підтвердили свою участь.

За його слова, рішення про проведення зустрічі є "сильним і потужним сигналом".

Читайте також: Україна та ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій – Єрмак

Водночас Єрмак запевнив, що жодних передумов щодо проведення зустрічі радників у Парижі в середу не було.

У цьому контексті він назвав фейковою інформацією, яка з'явилася у ЗМІ, що "нібито Україна була вимушена прийняти якісь вимоги когось про відкликання законопроєкту про засади державної політики перехідного періоду".

"Ця влада приймає вимоги тільки українського народу. А основна вимога сьогодні українського суспільства - це зробити все, щоб запобігти ескалації, над чим ми працюємо 24/7", - зазначив керівник ОП.

Читайте також: Блінкен підтвердив, що говоритиме з Лавровим про поновлення роботи «Норманді»

Як повідомлялося, раніше речниця керівника ОП Дарина Зарівна проінформувала в коментарі Укрінформу проінформувала, що зустріч радників "Нормандського формату" відбудеться 26 січня у Парижі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-