Російська агресія: Кулеба закликав українців не піддаватися паніці

Російська агресія: Кулеба закликав українців не піддаватися паніці

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав українців не піддаватися паніці з огляду на російську агресію.

Про це він заявив на спільній з канадською колегою Мелані Жолі пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Глава МЗС зазначив, що наразі відбувається дуже багато міжнародних контактів, мета яких – стримування Росії від реалізації її агресивних планів.

«Наша сьогоднішня розмова з Мелані (Жолі) підтвердила, що ми дійсно тут виступаємо єдиним дипломатичним фронтом і разом мобілізуємо міжнародну підтримку України в цій складній ситуації. Ситуація перебуває під контролем, тому я прошу всіх не піддаватися паніці. Завжди пам’ятайте, що українці перемагають, коли тримають голову холодною, а серце гарячим», - сказав Кулеба.

Читайте також: Канада і Британія продовжать роботу тренувальних місій в Україні - Стефанішина

Він поінформував, що обговорив з канадською колегою розвиток військово-технічного співробітництва, а також подальші кроки для мобілізації підтримки України і стримування Росії.

«Розмова була дуже предметна. З Києва пані міністр полетить до інших європейських столиць, де проводитиме відповідні переговори, за що я їй вдячний, тому що тема України буде одним із найбільших пріоритетів», - зазначив глава української дипломатії.

Читайте також: «На кордоні немає балерин і поетів»: Кулеба закликав Францію змінити політику щодо Росії

Кулеба також подякував Канаді за роботу в Україні канадської тренувальної місії Unifier.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-