Шмигаль домовився з Боррелем про наступне засідання Ради асоціації Україна-ЄС у квітні

Шмигаль домовився з Боррелем про наступне засідання Ради асоціації Україна-ЄС у квітні

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та Верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель домовилися наступне засідання Ради асоціації Україна-ЄС провести у квітні 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це глава уряду написав у Твіттері.

“Актуалізували порядок денний наших двосторонніх відносин. Домовились у квітні провести наступне засідання Ради асоціації Україна-ЄС”, - зазначив Шмигаль.

Він подякував Жозепу Боррелю за цей важливий візит в Україну на тлі загострення ситуації з боку Росії, адже “безпека України — це безпека всієї Європи”.

Як повідомляв Укрінформ, 4-6 січня Верховний представник Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель втретє здійснює візит до України на запрошення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Глави української та європейської дипломатії 5 січня відвідали лінію розмежування у Луганській області, де ознайомилися із ситуацією в зоні російсько-українського збройного конфлікту. 6 січня Боррель написав у Твітері про те, що на власні очі побачив наслідки російської агресії проти України. Він наголосив, що будь-яка подальша військова агресія матиме масштабні наслідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-