Тисяча для вакцинованих: Рада працюватиме до завершення розгляду законопроєкту

Тисяча для вакцинованих: Рада працюватиме до завершення розгляду законопроєкту

Укрінформ
Пленарне засідання Верховної Ради в четвер, 2 грудня, триватиме до завершення розгляду в другому читанні законопроєкту, що передбачає виділення тисячі гривень українцям, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, рішення щодо встановлення такого порядку денного підтримали 252 народні депутати.

«Загальна пропозиція: спочатку №6273 голосуємо без обговорення, потім заходимо в Державний бюджет №6000. Далі – №6342 після бюджету. Після цього ще два законопроєкти по бюджету – №6298 та №6297 і потім закриваємо пленарне засідання», – оголосив Голова ВР Руслан Стефанчук.

Як повідомлялося, Верховна Рада 18 листопада 2021 року ухвалила в першому читанні законопроєкт №6297, який пропонує виділити 3 млрд гривень з Державного бюджету України на 2021 рік для соціальної підтримки застрахованих осіб у зв'язку із запровадженням на території окремих регіонів обмежувальних протиепідемічних заходів, що призвели до тимчасового зупинення діяльності суб'єктів господарювання.

Президент Володимир Зеленський раніше анонсував, що з 19 грудня в Україні запрацює програма з надання однієї тисячі гривень громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-