Яценюк вважає, що влада має невідкладно ініціювати саміт союзників України

Яценюк вважає, що влада має невідкладно ініціювати саміт союзників України

Укрінформ
Українська влада повинна невідкладно ініціювати проведення саміту союзників України за участю США, Великої Британії, Німеччини і Франції та "всіх західних країн, які повинні підтримати українську державу".

Таку думку висловив експрем'єр-міністр, голова Київського безпекового форуму Арсеній Яценюк, відкриваючи КБФ, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Форуму

На переконання Яценюка, за результатами цього саміту повинна бути підписана нова угода: "Не новий Будапештський меморандум, а нова угода союзників про підтримку, захист і допомогу Україні і українській армії".

"Адже наші союзники повинні чітко усвідомити: захищаючи Україну, кожен з них захищає свої країни, а всі ми разом захищаємо свободу і демократію у світі проти путінської диктатури і авторитаризму", – наголосив голова КБФ.

Київський безпековий форум заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" у 2007 році і є щорічним заходом, дискусією на високому рівні щодо актуальних питань національної безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація США провела консультації із союзними країнами щодо безпекової ситуації поблизу кордонів України, куди Росія знову стягує свої війська. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-