Резніков зустрівся з послом Франції

Резніков зустрівся з послом Франції

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков обговорив із Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Етьєном де Понсеном безпекову ситуацію вздовж українського кордону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони.

"Очільник вітчизняного оборонного відомства поінформував французьку сторону про безпекову ситуацію на сході України, у Чорноморському регіоні та вздовж українського кордону, враховуючи збройну агресію Російської Федерації проти України. Наголошувалося на важливості скоординованих зусиль для забезпечення безпеки в регіоні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, де Понсен запевнив Резнікова у беззаперечній підтримці стратегічного курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію. Він підтвердив принципову позицію Франції щодо засудження російської агресії на сході нашої країни, а також окупації Росією українських територій - Автономної Республіки Крим і міста Севастополь та окремих районів Донецької й Луганської областей.

Окрім того, обговорювалися питання розвитку українсько-французької співпраці та майбутні двосторонні консультації, у тому числі стосовно нарощування оборонних спроможностей України.

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада у Міністерстві внутрішніх справ обговорили стан українсько-французьких проєктів.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-