Тарасенко не виключає, що «Слуги» проситимуть Ткаченка не йти з МКІП

Тарасенко не виключає, що «Слуги» проситимуть Ткаченка не йти з МКІП

Укрінформ
Подання заяви про відставку міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка було несподіваним для фракції "Слуга народу".

Про це у програмі "Украина на самом деле" телеканалу "Дом" заявив народний депутат України з фракції "Слуга народу" Тарас Тарасенко.

"Вона була несподіваною і для всієї фракції. І зараз у фракції ведуться переговори, і навіть у партійному чаті обговорюємо, щоб ми могли коментувати під його Facebook-постом, і, в принципі, просити його залишитися главою міністерства. Бо він справді ефективний менеджер", — сказав Тарасенко.

За його словами, у фракції "Слуга народу" до роботи міністра Ткаченка претензій не було.

"Претензій не було. Я вважаю, що він ефективно виконував свої обов'язки", — наголосив нардеп.

Тарасенко прокоментував озвучену Олександром Ткаченком причину звільнення — рішення уряду забрати Держкіно з відомства Мінкульту.

"Кіно — це частина культури. Тому не можна розділяти кіно та Міністерство культури. Чи потрібно йти на поступки міністру в такому ракурсі, чи не треба? Ми це обговорюватимемо на фракції, щоб культура була все-таки двигуном освіти у нас в Україні", — сказав Тарасенко.

Нагадаємо, 11 листопада міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко написав заяву про відставку через рішення уряду забрати Держкіно з його відомства. Міністр також має намір виступити зі звітом про свою діяльність у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-