Шмигаль хоче по-новому оцінювати роботу міністрів

Шмигаль хоче по-новому оцінювати роботу міністрів

Укрінформ
Кабінет Міністрів запровадить новий механізм оцінки роботи міністерств та їхніх керівників.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав під час засідання уряду у середу, 10 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для того, щоб краще оцінювати роботу окремих міністрів та міністерств, якісно планувати та виконувати наші завдання, ми затвердимо нову методологію і запровадимо новий інструмент державної політики», - заявив Шмигаль.

Він зазначив, що позитивні практики та досвід урядів інших кран буде узято до уваги. «За допомогою спеціального програмного забезпечення фактично в реального часі можна буде слідкувати за виконанням стратегічних завдань та проєктів міністрів. Є програми, є завдання та є конкретні виконавці», - сказав глава уряду.

Прем'єр-міністр переконаний в тому, що останні кадрові призначення в уряді дозволять суттєво посилити його роботу. «Адже перед нами стоїть багато завдань та викликів. Важливо розуміти, що посада у Кабміні – це не привілей, а дуже високий ступінь відповідальності перед громадянами, Верховною Радою, перед Президентом України», - сказав Шмигаль. Він побажав усьому уряду продуктивної роботи.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на засіданні 4 листопада призначила чотирьох міністрів. Зокрема, депутати підтримали призначення Юлії Свириденко на посаду першого віцепрем'єр-міністра – міністра економіки (256 голосів), Ірини Верещук на посаду віцепрем'єра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України (260 голосів), Олексія Резнікова на посаду міністра оборони України (273 голоси) та Павла Рябікіна на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості (237 голосів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-