Безкоштовних COVID-тестів для депутатів не буде – Корнієнко

Безкоштовних COVID-тестів для депутатів не буде – Корнієнко

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко спростував повідомлення про нібито безкоштовне тестування на COVID-19 для народних депутатів у межах постанови про допуск до адміністративних будівель ВР на підставі COVID-сертифіката або негативного тесту на коронавірус.

Про це він сказав журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з понеділка розпочинаємо ці процеси. Думаю, що упродовж наступного тижня ваші редакції і ви будете поінформовані, як це все буде відбуватися… Немає безкоштовних тестувань для депутатів. Це нісенітниці. Ми вже депутатів інформували", – сказав перший віцеспікер.

Він зауважив, що пункти тестування розташовуватимуться за межами будівлі парламенту. У них зможуть зробити тест на COVID-19 народні депутати, працівники Апарату ВР, представники ЗМІ, відвідувачі парламенту і навіть перехожі.

Читайте також: Як отримати COVID-сертифікат, коли вакцинувався за кордоном – роз’яснення МОЗ

Корнієнко також нагадав, що в готелях "Національний" та "Київ" працюють пункти вакцинації проти COVID-19.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 2 листопада ухвалила постанову, яка передбачає допуск у приміщення адміністративних будівель ВР народних депутатів та інших відвідувачів лише за наявності документів, що підтверджують щеплення проти COVІD-19 або негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-