Новопризначені міністри склали присягу

Новопризначені міністри склали присягу

Фото
Укрінформ
Новопризначені міністри склали в Верховній Раді присягу члена Кабміну.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зобов'язуюся додержуватися Конституції України та законів України, зміцнювати суверенітет і незалежність України, обстоювати права та свободи людини та громадянина, дбати про добробут українського народу, сталий демократичний розвиток суспільства", - сказав, зокрема, з трибуни ВР новий міністр оборони Олексій Резніков.

Новопризначений міністр з питань стратегічних галузей промисловості Павло Рябікін та перший віцепрем'єр-міністр економіки Юлія Свириденко також урочисто присягнули на вірність українському народові з трибуни Верховної Ради.

Рада призначила нових міністрів / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук привітав міністрів з призначенням.

Читайте також: Кадровий четвер: Рада призначила чотирьох міністрів

Ірина Верещук достроково склала депутатські повноваження у зв‘язку з призначення на посаду віцепрем‘єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасового окупованих територій України.

"Відповідно до пункту 1 статті частини 2 статті 81 Конституції України, статті 7 Закону України "Про Кабінет Міністрів України" народний депутат Ірина Верещук написала заяву про складення нею депутатських повноважень у зв’язку з призначенням на посаду члена Кабінету Міністрів", – оголосив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Відповідну заяву новопризначеного міністра підтримали 318 народних депутатів.

Як повідомлялося, 4 листопада Рада призначила Олексія Резнікова главою Міноборони, Павла Рябікіна - на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості, Юлію Свириденко на посаду першого віцепрем'єр-міністра – міністра економіки. Ірину Верещук призначили на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-