Уряд призначив тимчасовим главою Міндовкілля Руслана Стрільця

Уряд призначив тимчасовим главою Міндовкілля Руслана Стрільця

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив Руслана Стрільця т.в.о міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

Як повідомив у Телеграмі представник Кабінету Міністрів у парламенті Тарас Мельничук, таке рішення ухвалено на черговому засіданні уряду, передає Укрінформ.

«Тимчасово покладено виконання обов’язків міністра захисту довкілля та природних ресурсів України на Стрільця Руслана Олександровича», - написав Мельничук.

Руслан Стрілець до цього часу обіймав посаду заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Він закінчив Дніпропетровський національний університет ім.О.Гончара за спеціальністю “Міжнародна економіка”, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю “Правознавство”, Придніпровську державну академію будівництва та архітектури” за спеціальністю “Екологія та охорона навколишнього середовища” та Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.

Читайте також: У Глазго організували дискусію стосовно підходів до декарбонізації в Україні

У 2007-2012 роках працював головним спеціалістом, заступником начальника відділу в структурних підрозділах Дніпропетровської облдержадміністрації.

З 2012 по 2014 рік Стрілець був заступником начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Дніпропетровській області.

У 2014-2015 рр. виконував обов’язки директора Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації, з 2015 по 2019 рік обіймав посаду директора цього департаменту.

Читайте також: Арахамія назвав кандидатів у міністри замість Уруського та Абрамовського

У 2019-2020 роках був заступником директора Департаменту з питань управління відходами, екологічної безпеки та переходу до кругової економіки в Міністерстві енергетики та захисту довкілля.

Як повідомляв Укріформ, Верховна Рада 3 листопада звільнила Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

Абрамовський був призначений на цю посаду 19 червня 2020 року. До цього з жовтня 2019 року він обіймав посаду заступника міністра енергетики та захисту довкілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-