Арахамія пояснив, чому міністри перед звільненням не звітували у Раді

Арахамія пояснив, чому міністри перед звільненням не звітували у Раді

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія просив уже колишніх міністрів не звітувати перед народними депутатами під час розгляду парламентом питань щодо їхніх звільнень через брак часу.

Про це він сказав під час брифінгу в кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

"Просили не приходити зі звітом. Я особисто просив, тому що не встигаю провести всі законопроєкти, які є в порядку денному на цей тиждень. Якщо додатково буде на кожного міністра по годині, ми взагалі посиплемося по строках", – розповів Арахамія.

Читайте також: Резнікова хочуть призначити міністром оборони, у віцепрем’єри делегують Верещук — Арахамія

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада під час пленарного засідання 3 листопада звільнила Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів, Олексія Любченка - з посади першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки, Олексія Резнікова - з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Олега Уруського - з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості, Андрія Тарана - з посади міністра оборони.

Кандидатури, які замінять звільнених очільників міністерств, уже запропоновані і схвалені Президентом Володимиром Зеленським та членами фракції "Слуга народу". Рішення щодо них парламент ухвалюватиме в четвер, 4 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-