Резніков прогнозує, що більше не братиме участі у ТКГ

Резніков прогнозує, що більше не братиме участі у ТКГ

Укрінформ
Колишній віцепрем’єр-міністр – міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков прогнозує, що після звільнення вже не братиме участь у Тристоронній контактній групі як член української делегації, але остаточне рішення про оновлення її складу за Президентом.

Про це Резніков сказав під час розгляду у Верховній Раді питання про його звільнення з посади віцепрем’єр-міністра – міністра реінтеграції тимчасово окупованих територій України, відповідаючи на запитання нардепа, передає кореспондент Укрінформу.

Тристоронній контактній групі, я думаю, напевно вже не братиму участь як член делегації... Принципове рішення приймає Президент по формуванню, оновленого можливо, складу делегації", - сказав він.

Читайте також: Штати звинуватили Росію у блокуванні прогресу в ТКГ

Він нагадав, що головою української делегації у ТКГ є Леонід Кравчук, а його заступником - Олександр Мережко, вони продовжуватимуть свою роботу.

Як повідомлялося, Верховна Рада звільнила Олексія Резнікова з посади віцепрем’єр-міністра – міністра реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: Питання про заміну Кравчука в ТКГ не розглядається - Гармаш

Президент Володимир Зеленський у вересні 2019 року призначив Резнікова представником України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи в Мінську. Сам же він має потужну юридичну базу і досвід чиновника Київської міськадміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-