Питання про заміну Кравчука в ТКГ не розглядається - Гармаш

Питання про заміну Кравчука в ТКГ не розглядається - Гармаш

Укрінформ
Питання про зміну глави української делегації у Тристоронній контактній групі Леоніда Кравчука не стоїть.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телеканалу "Дом" заявив представник окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) української делегації в ТКГ Сергій Гармаш.

"Я не бачу необхідності заміни глави української делегації у ТКГ. І такі розмови навіть не ведуться. Я не знаю, звідки виникають в інформаційному просторі такі інформаційні приводи. Насправді ми чекаємо на одужання Кравчука, і лише він ухвалюватиме рішення, продовжувати йому залишатися на своїй посаді чи піти на спочинок, якщо його здоров'я не дозволятиме цього. Крім нього, я не думаю, що хтось ухвалюватиме подібні рішення", — заявив він.

Гармаш зазначив, що українська делегація у ТКГ продовжує свою роботу.

Як повідомлялося, у червні перший Президент України, глава української делегації у ТКГ 87-річний Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Читайте також: Арахамія засудив заяву Арестовича з погрозами Кремлю українськими ракетами

Останніми днями у ЗМІ почала поширюватися інформація про можливу заміну Леоніда Кравчука у складі ТКГ. Називалася низка кандидатів, зокрема Сергій Льовочкін, ексглава Адміністрації президента часів Віктора Януковича. Також на адресу української делегації в ТКГ надійшла вимога включити до складу делегації народного депутата Віктора Медведчука, нібито тоді це дасть змогу розблокувати роботу гуманітарної підгрупи.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, перший заступник глави української делегації у ТКГ Олексій Резніков заявив, що жодних змін у складі представництва не планується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-