Зеленський поговорив про військове співробітництво з прем'єром Британії

Зеленський поговорив про військове співробітництво з прем'єром Британії

Укрінформ
Перший день участі в роботі Конференції ООН з питань зміни клімату COP26, що відкрилася в Глазго, Президент України Володимир Зеленський завершив, обговоривши питання військово-оборонного співробітництва з прем'єром Британії Борисом Джонсоном.

Про це повідомляє пресслужба Глави держави, передає Укрінформ.

"Під час розмови з Прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном були порушені важливі питання двосторонньої взаємодії, військово-оборонного співробітництва, європейського та світового порядку денного", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленський подякував прем’єру Греції за участь у Кримській платформі

Також у понеділок Зеленський поспілкувався з прем'єр-міністрами Ізраїлю Нафталі Беннетом, Швеції Стефаном Льовеном, Грузії Іраклі Гарібашвілі, Люксембургу Ксав'є Бетелем, канцлером Австрії Александром Шалленбергом та Президентом Гвінеї-Бісау Умару Сісоку Ембало.

"Глави держав та очільники урядів говорили як про важливі аспекти двосторонньої співпраці між країнами, так і про глобальні та регіональні виклики, пов'язані з кліматичними змінами, пандемією COVID-19, енергетичною кризою та безпековою ситуацією у Європі, зокрема на сході України, та світі", - повідомили в ОП.

Читайте також: Зеленський: Наша мета - до 2030 року скоротити викиди парникових газів на 65%

Як повідомляв Укрінформ, 1 листопада Президент Володимир Зеленський виступив на кліматичній конференції у Глазго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-