«Слуги» на засіданні фракції 1 листопада розглянуть кадрові зміни в уряді — депутатка

«Слуги» на засіданні фракції 1 листопада розглянуть кадрові зміни в уряді — депутатка

Укрінформ
Члени парламентської фракції «Слуга народу» на засіданні політсили у понеділок, 1 листопада, розглянуть питання кадрових змін у Кабінеті Міністрів та тижневий порядок денний пленарних засідань Верховної Ради.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила заступниця голови фракції «Слуга народу», народний депутат Євгенія Кравчук.

«Ми плануємо у понеділок увечері засідання фракції, де обговоримо кадрові питання і порядок денний на тиждень», - зазначила депутат.

Окрім цього, вона поінформувала, що 28 жовтня відбудеться засідання малої фракції, тобто керівництва та голів комітетів, на якому попередньо розглядатимуться можливі кадрові зміни в Кабміні. Кравчук зауважила, що обговорюватимуться ротації в п’ятьох міністерствах, але вона відмовилася їх називати.

Читайте також: Шмигаль не виключає кадрових змін в уряді: Давайте дочекаємося рішення фракції «СН»

Як повідомляв Укрінформ, 19 жовтня до Апарату Верховної Ради надійшла офіційна заява про звільнення з посади від міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського.

20 жовтня народний депутат із фракції «Слуга народу» Андрій Жупанин підтвердив інформацію, що поширюється в ЗМІ, про те, що він є одним із кандидатів, якого можуть призначити на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів. Він також додав, що зі ЗМІ дізнався про те, що його ймовірними конкурентами в боротьбі за посаду міністра можуть бути чинний голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, а також колишній голова Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-