Говорити про заміну міністра оборони передчасно - ОП

Говорити про заміну міністра оборони передчасно - ОП

Ексклюзив
Укрінформ
Міністр оборони Андрій Таран буде у складі президентської делегації під час візиту до Великої Британії, говорити про його заміну наразі передчасно.

Про це розповів прессекретар Президента Сергій Никифоров у коментарі Укрінформу.

"Андрій Таран має летіти у складі президентської делегації до Британії. Там у нього заплановані важливі заходи. Станом на зараз говорити про зміну міністра передчасно. Він й надалі виконує свої функції, і такі публічні розмови йому лише заважатимуть", - зазначив речник глави держави.

Як повідомлялося, раніше голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Президент Володимир Зеленський ужеостаточно визначився з кандидатурою нового міністра оборони, й Верховна Рада протягом двох-трьох тижнів голосуватиме за це призначення.

Читайте також: Наступного тижня у Раді буде щонайменше чотири кадрові питання - Арахамія

Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко поінформував, що наприкінці жовтня очікується офіційний візит української делегації на чолі з Президентом Володимиром Зеленським до Великої Британії.

Читайте також: На Банковій заявляють, що нині ніщо не вказує на можливу зміну міністра оборони

З 31 жовтня по 12 листопада 2021 року в Глазго відбудеться 26-та Конференція сторін Рамкової конвенції ООН з питань зміни клімату – COP26.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-