На довибори в Раду акредитували вже 35 міжнародних спостерігачів

На довибори в Раду акредитували вже 35 міжнародних спостерігачів

Укрінформ
ЦВК акредитувала 23 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій на проміжних виборах народних депутатів України та місцевих виборах в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область) 31 жовтня та місцевих виборах.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у п’ятницю, повідомляє Укрінформ із посиланням на наявний у розпорядженні пресреліз комісії.

«Комісія розглянула відповідні звернення міжнародних організацій та акредитувала 35 офіційних спостерігачів на проміжних виборах народних депутатів України та місцевих виборах», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: ЦВК просить перевірити, чому деякі місцеві ради не дають гроші на вибори

Зазначається, зокрема, що акредитовано:

- 23 офіційних спостерігачів від Національного демократичного інституту міжнародних відносин на проміжних виборах народних депутатів України 31 жовтня 2021 року в ОВО № 184 та № 197, проміжних, повторних і позачергових місцевих виборах 31 жовтня 2021 року;

- 2 – від Міжнародної фундації за краще управління на позачергових виборах Харківського міського голови 31 жовтня 2021 року;

- 7 – від Комітету "За відкриту демократію" на позачергових місцевих виборах 31 жовтня 2021 року;

- 3 – від Міжнародної неурядової організації "Координаційний ресурсний центр" на повторних місцевих виборах 7, 14, 21 листопада та 5, 12 грудня 2021 року.

Читайте також: Вибори в умовах пандемії: ЦВК закликає владу забезпечити карантинні заходи

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

1 вересня у цих округах розпочався виборчий процес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-