Стефанчук: Мені ніхто ніколи не вказував, на які ефіри ходити

Стефанчук: Мені ніхто ніколи не вказував, на які ефіри ходити

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук назвав заяву ведучої програми «Зворотний відлік» на Суспільному Мирослави Барчук гіпотезою і запевнив, що йому ніхто ніколи не вказував, на які ефіри ходити.

Про це він сказав під час брифінгу в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я не люблю, коли нав‘язують гіпотезу і вимагають зробити з неї висновок. Те, що ви озвучили, це гіпотеза. Усе, що я можу говорити, говорю з власного досвіду. Мені ніхто ніколи не вказував, на які ефіри ходити, а на які - ні. Я взагалі не дуже часто з’являюся на ефірах, тому що вважаю, що рутинна робота має бути щоденною, а додаткове навантаження, як ходити на ефіри, це для тих, хто любить цю ярмарку марнославства», – зазначив Стефанчук.

Він зауважив, що ходить на ефіри лише на запрошення або тоді, коли є результати, про які можна розповісти. Підсумовуючи, Голова ВР вкотре наголосив, що на його рішення щодо візиту на певний ефір ніхто не впливає.

Читайте також: Суспільне вважає неприпустимим тиск політиків на роботу мовника

Як повідомлялося, у вівторок увечері у Фейсбуці з’явився допис ведучої програми «Зворотний відлік» Мирослави Барчук, в якому вона заявила, що «Офіс президента давно і жорстко контролює присутність на ефірах народних депутатів від фракції «Слуга народу», а також що «останнім часом ОП висуває редакції умови і ставить ультиматуми щодо присутності «слуг народу» на ефірах».

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк запевнив, що у влади немає якогось особливого ставлення до Суспільного мовника, а втручання в роботу будь-яких редакцій є нонсенсом. Щодо того, які саме спікери бувають у тих чи інших ефірах, він запевнив, що для ОП важливо, щоб будь-яке представництво влади в програмах телеканалів було просто змістовним.

Президент Володимир Зеленський вважає «хайпом» заяву ведучої та запевняє, що жодних таких списків ОП не узгоджує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-