РНБО ввела санкції ще проти 237 осіб за російські вибори в ОРДЛО та Криму

РНБО ввела санкції ще проти 237 осіб за російські вибори в ОРДЛО та Криму

Укрінформ
Рада національної безпеки й оборони запровадила санкції проти 237 осіб, які брали участь в організації та проведенні виборів до Державної Думи Російської Федерації на тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей та в Криму.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів. У нас на сьогоднішній день були було прийнято рішення відносно тих людей, які брали участь у голосуванні, забезпечували роботу на території Криму, на території Донецької і Луганської областей. Сьогодні були наступні люди - 237 чоловік, проти яких були застосовані санкції», - сказав Данілов.

Читайте також: Радбез затвердив План оборони України – Данілов

За його словами, санкції застосовано здебільшого до членів виборчих комісій, які безпосередньо організовували процес псевдовиборів на тимчасово окупованих українських територіях.

Як повідомляв Укрінформ, РНБО 17 вересня ухвалила рішення про застосування персональних обмежувальних санкцій проти 33 кандидатів у депутати Державної думи Російської Федерації за причетність до організації та проведення виборів на тимчасово окупованих територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-