Гармаш каже, що гуманітарну підгрупу ТКГ знову зірвала «терористка Пирогова»

Гармаш каже, що гуманітарну підгрупу ТКГ знову зірвала «терористка Пирогова»

Укрінформ
Російська сторона навмисно зірвала переговори гуманітарної робочої групи Тристоронньої контактної групи на тлі закриття КПВВ на Донбасі та спалаху смертності від коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це поінформував представник української делегації в ТКГ Сергій Гармаш у Фейсбуці.

"Ну і новина з гуманітарної робочої групи. Її роботу знову зірвала своєю появою терористка Мая Пирогова. Це не можна назвати інакше, ніж навмисний зрив Росією переговорів у гуманітарному треку на тлі закриття КПВВ на Донбасі та гуманітарної катастрофи, викликаної, спровокованим Москвою, спалахом смертності від коронавірусу", - написав Гармаш.

Читайте також: Росія вигадала новий спосіб блокувати обмін полоненими – Гармаш

Як повідомляв Укрінформ, раніше Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила про зростання захворюваності на COVID-19 у тимчасово окупованих районах Донецької області.

Читайте також: ЄС рішуче відкидає, що Росія є «посередником» конфлікту на сході України

Як повідомлялося, українська делегація в ТКГ не раз припиняла переговори, протестуючи проти участі в засіданні засудженої за тероризм Маї Пирогової. Співробітниця так званого "Міністерства інформації ДНР" Пирогова ще в 2018 році отримала заочно 10 років ув'язнення за "створення терористичної групи чи терористичної організації". В окупантів, за даними слідства, жінка відповідає за наповнення пропагандистських медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-