У Києві стартував саміт Україна-ЄС

У Києві стартував саміт Україна-ЄС

Фото
Укрінформ
У Києві розпочався двадцять третій Саміт Україна – Європейський Союз за участю Президента Володимира Зеленського та керівництва ЄС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

“Президент України Володимир Зеленський, Президент Європейської ради Шарль Мішель і Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн розпочали засідання 23-го Саміту Україна – ЄС, який відбувається в Києві”, - розповіли в ОП.

Зазначається, що зранку керівники інституцій Європейського Союзу прибули до Маріїнського палацу, де зустрілися із Президентом України.

Читайте також: У Брюсселі назвали три ключові теми саміту Україна-ЄС

“Радий вітати Президента Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн та Президента Європейської ради Шарля Мішеля в Україні. Упевнений, сьогоднішній діалог у межах XXIII Саміту Україна – ЄС буде плідним і ще більше сприятиме інтеграції України до європейської спільноти”, - написав Зеленський у Твітері.

За даними ОП, у межах Саміту заплановане підписання низки угод між Україною та Європейським Союзом. Також за його результатами буде ухвалено спільну заяву.

Планується, що президенти України, Європейської ради та Європейської комісії зроблять заяви для представників ЗМІ за підсумками зустрічі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-