Новопризначена заступниця помічника Держсекретаря США обіцяє Україні підтримку реформ

Новопризначена заступниця помічника Держсекретаря США обіцяє Україні підтримку реформ

Фото
Укрінформ
Під час свого першого візиту новопризначена заступниця помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Робін Данніган обговорила широке коло питань американсько-українських відносин під час зустрічей з представниками уряду.

Про це інформує Посольство США в Україні у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Під час свого першого візиту в Україну новопризначена заступниця помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Робін Данніган обговорила широке коло питань американсько-українських відносин під час зустрічей з представниками уряду, громадянського суспільства та ЗМІ”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Данніган на зустрічі з заступником міністра закордонних справ України Дмитром Сеніком підтвердила підтримку безпеки України у ході здійснення історичних реформ.

Після цього вона вшанувала понад 13000 українців, які загинули на сході України внаслідок російської агресії, і підкреслила на своїх подальших зустрічах, що США продовжуватимуть підтримувати українське громадянське суспільство, верховенство права та антикорупційні інституції.

Читайте також: США підтримують право України на вибір колективної оборони - Держдеп

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня Адміністрація президента США Джо Байдена доручила Робін Данніган, досвідченому дипломату з досвідом роботи в галузі енергетики, курувати американську політику щодо Центральної та Східної Європи в Державному департаменті.

Фото: U.S. Embassy Kyiv Ukraine, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-