«Слуги» сьогодні визначаться з кандидатами на посади спікера та першого віцеспікера – депутатка

«Слуги» сьогодні визначаться з кандидатами на посади спікера та першого віцеспікера – депутатка

Укрінформ
Народні депутати з фракції «Слуга народу» упродовж четверга, 7 жовтня, визначатимуться з кандидатурами на посади Голови Верховної Ради та першого заступника Голови ВР.

Про це заступниця голови фракції «СН» Євгенія Кравчук повідомила під час брифінгу в кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що ми будемо брати якісь перерви протягом дня для того, щоб ухвалювати рішення щодо підтримки Руслана Стефанчука та Олександра Корнієнка, якщо більше ніхто не подаватиметься на ці посади… Для нас це не нові прізвища, але все одно формальні рішення мають бути. У нас є домовленості, що більшість із фракції, 70%, мають підтримати», – сказала Кравчук.

Водночас вона зауважила, що ні у кого із фракції «Слуга народу» не виникає сумнівів, що Руслан Стефанчук та Олександр Корнієнко будуть «гарними» спікером та першим віцеспікером парламенту.

Читайте також: «Голос» блокуватиме відкликання Разумкова – Железняк

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати на засіданні Верховної Ради в четвер, 7 жовтня, розглянуть питання про відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. Процедура відкликання передбачена третім питанням порядку денного. Напередодні парламентарії вирішили, що головуватиме на засіданні під час розгляду цього питання очільник Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев (фракція «Слуга народу»).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-