У Раді пропонують відсторонити Стефанчука на два дні

У Раді пропонують відсторонити Стефанчука на два дні

Укрінформ
Народні депутати із парламентських фракцій "Європейська солідарність" і "Голос" пропонують відсторонити першого заступника Голови ВР Руслана Стефанчука від ведення пленарних засідань на два пленарних дні у зв'язку із порушенням Регламенту ВР.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дві фракції. Я так розумію, що "Європейська солідарність" і "Голос". У зв’язку з грубим порушенням вимог Регламенту Верховної Ради України головуючим на пленарному засіданні, першим заступником Голови Верховної Ради Стефанчуком Русланом Олексійовичем вносимо пропозицію про його відсторонення від ведення пленарних засідань протягом двох пленарних днів", - повідомив перший віцеспікер парламенту Стефанчук.

Читайте також: Рада не змогла відсторонити Стефанчука від ведення засідання

Він передав право ведення засідання при розгляді цього питання заступниці Голови ВР Олені Кондратюк. Віцеспікер оголосила перерву до 12.30, оскільки народні депутати від "Євросолідарності" та "Голосу" звернулися із пропозицією відсторонити Стефанчука за кілька хвилин до її початку.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук головує на пленарному засіданні парламенту у зв'язку з відстороненням Голови ВР Дмитра Разумкова від ведення засідань на два пленарні дні.

Читайте також: Разумков про своє ймовірне відкликання: Затримувати процес не буду

Під час засідання 5 жовтня народні депутати від парламентських фракцій "Європейська солідарність" і "Голос" двічі намагалися відсторонити Стефанчука від ведення засідання, однак для відсторонення забракло голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-