Зеленський долучився до «брейншторму» Великої фракції

Зеленський долучився до «брейншторму» Великої фракції

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський бере участь у дискусіях, які тривають у групах в рамках дводенного виїзного засідання парламентської фракції партії "Слуга народу" в Трускавці.

Як передає Укрінформ, про це повідомила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук у Фейсбуці.

"До дискусій в групах доєднався Володимир Зеленський", - написала Кравчук.

Фото Євгенії Кравчук, Фейсбук

Як розповіли на сайті "Слуги народу", Президент ознайомлюється з роботою груп, які напрацьовують план реформ на найближчі два роки, та спілкується з народними депутатами.

"Учасники Великої фракції розділилися на 8 груп та почали брейншторм. Відповідно до Плану трансформації, напрацьовують порядок денний реформ на 2021-2023 рр у різних сферах. У кожній такій групі – керівник напряму, експерт, представник Верховної Ради, Кабінету Міністрів та Офісу Президента", - уточнили в політсилі.

Читайте також: Зеленський приїхав до Трускавця

Як зазначається, за декілька годин групи презентуватимуть свої напрацювання.

Як повідомляв Укрінформ, парламентська фракція партії «Слуга народу» проводить виїзне засідання фракції у Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходить у готелі Rixos-Prykarpattya.

Президент Володимир Зеленський прибув до готелю Rixos-Prykarpattya у Трускавці, де проходить дводенне виїзне засідання парламентської фракції партії "Слуга народу".

Раніше радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк допустив, що Зеленський може поспілкуватися із журналістами у Трускавці.

Фото: Слуга Народу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-